Nejnovější recenze ze sekce Bazénové filtrace
zatím ho mám kratce nemohu posoudit
Tato filtrace sloužila 9 let. Nyní odešel motor, proto jsem se rozhodl pořídit tu samou. Má dostatečný výkon pro 18m3 bazen, je tichá a bere 364W. Vodu filtruji 8 hodin denně od jara do podzimu takže ten motor už měl opravdu hodně odslouženo.
výborně funguje
Mountfield Swing Plus 10
Přidáno: 21. července 2023
(naposledy upraveno 21. července 2023)
Zakoupeno v Mountfield
- Funguje jak ma
- Slozeni bylntrochu orisek, ale nakonec se zadařilo
- spokojenost s filtrací
- Filtrace super, bazén čistý (11m3)
- Obruč co drží filtraci potřebovala při montáži nádoby lehce domluvit, nic závažného.
S filtrací jsem spokojen, uvidíme jak to bude s životností.
splnilo mé očekávání
- dostupnost a kvalita
Snadná instalace a údržba produktu.
- Cena, pokud by filtrace fungovala
- Časovač, který je naštěstí mechanický.
- Velký předfiltr.
- Průtok.
- Je to šmejd, co se snaží tvářit "kvalitně".
- Nesmyslně otočený manometr i výstup vody při proplachu písku. Voda stříká přímo na vypínač.
- Nádrž na písek není nijak připevněna k základně, ale zároveň má pouze jednu správnou polohu. Takže při výměně písku..... musíte správně natočit 6cestný ventil (který také nemá žádnou aretaci polohy), jinak nádrž nesedne na základnu.
- Má to spoustu nedomyšlených drobností.
První filtrace tekla ihned po připojení mezi motorem a čerpadlem. Obratem zaslané druhé čerpadlo, které mělo pro změnu prasklinu ve "švu" předfiltru. Chyba nebyla v zabalení, takže zřejmě prasklé již z výroby. Obchod již neměl jinou filtraci na skladě, ale měl tam ještě jednu filtraci s nefunkčním el. motorem. Z té někdo ve skladu zdemontoval předfiltr, který jsem si doma vyměnil a konečně po 14 dnech filtruji.
super
Na menší nadzemní bazény bohatě stačí
- dělá to co má - filtruje
- Je vyjonnější
- Po 10 dnech nefunkční
- Super výkonná - splňuje co má
- Chytli jsme super cenu
- Mohl by být podrobnější návod
již jsme tento filter měli a makal 10 let bezchybně, takže jsme si pořídili stejný znovu
- zatím funkční
za tu cenu , dělá co má
- vyčistí středně velký bazén
dobrá kvalita za rozumnou cenu
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »