Nejnovější recenze ze sekce Bazénové filtrace
- Síla filtrace na objem bazénu
Před spuštěním zkontrolovat těsnění
- těsnění předfiltru špatné
- spínací hodiny vypadávají nebo se zpožďují
Jsem zklamán celkovou kvalitou produktu. Aby to celé těsnilo je dost náročné. Předfiltr se pro těsnění musí utáhnout tak moc, že jeho čištění (a povolení víka) je na speciální nástroj a o strach, aby se něco neurval vstup do čerpadla. Síto předfiltru příliš hrubé, zachytí jen celé listy, drobnější nečistoty za chvíli ucpou trubici vedoucí do písku.
Časovač vypíná i když by se mělo filtrovat, nedá se na něj spolehnout.
Super cena, zatim. Krátká doba na hodnocení
Zatím chválím ,koupeno poprvé a jede jak má ,použivame teprve týden
zatím čistí
Intex 26642 Krystal Clear 2m3/hod SX925
Registrovaný uživatel
Přidáno: 1. srpna 2022
(naposledy upraveno 1. srpna 2022)
Po 2 letech provozu začal propouštět písek a po 3 letech se zadřel motor.Cena zřejmě odpovídá kvalitě. Za mne už nikdy.
- Funguje skvěle
- Velmi tichá, výkonná, zatím spokojenost
- Velký průtokový výkon
- Časovač a průhledný filtr velkých nečistot
- Včetně hadic 38 a připojení k bazénu, napojení na 38 tak i 32
- Chemický dávkovač ve výpusti, není třeba plovák
- Všechny možné funkce průtoku vody
- Relativně snadná montáž, až to pochopíte s miniaturních obrázků, bez jakéhokoliv textu
- Mizerný návod montáže, pouze obrázky bez textu
- V návodu je několik stran opakujících se bezpečnostních pokynů, ale nic pořádného k sestavení, provozu a údržbě
- Nádoba na písek je volně položena na podstavci a moc to tedy nedrží, vadí to hlavně na posun/přenášení
- Hadice pro vstup a výstup nejsou v jednom směru ale pod úhlem, což vadí když to chcete umístit do zákrytu/domečku
- Časovač pouze na dlouhé intervaly 4hod a více
- Chlazení vzduchem zespodu, pokud to nezakryjete před sluncem, tak aby byl dostatečný přívod studeného vzduchu, tak se to přehřívá
- Dle návodu, Nutno šroubovat na nějakou podložku, ale tak je nádoba na písek volně ložená
Za ty peníze slušná filtrace, otázkou je jak dlouho vydrží
Předešlá filtrace byla kompaktnější, lépe se s ní manipulovalo
funguje spolehlivě
škoda že i na tento produkt neexistují náhradní díly
časem odchází rotor motůrku, popraskají plasty
a osička tohoto rotoru, která je plastová.
Kdyby bylo k dispozici jen čerpadlo jako ND bylo by to přínosné. Pravděpodobně použitý plast nemá rád chlorovanou vodu a křehne.
Ale vzhledem k ceně celého čerpadla a především spotřebě/výkon spokojenost
- funkční
Celkem levnější než jiné filtrace, ale plní co má, dobře filtruje. Bohužel už kupuji za posledních cca 10 let již třetí, neboť po pár letech vždy přestane fungovat, nejspíš odejde motor
- nebyl český návod
Zatím funguje.
- Filtrace fungovala 2 roky, již v průběhu se stávalo, že nešla zapnout. Pak odešla úplně.
- Neexistuje na ní žádný servis ani náhradní díly na elektrickou část
- Odešel rozběhový kondenzátor za 25 Kč který se v tomto státě nedá sehnat .
- Ani na zahraničních eshopech jsem nesehnal stejný typ tedy neopravitelná
- Za ty peníze drahá sranda
- NEPOUŽITELNÁ, NEDOPORUČUJI KUPOVAT !!!!!!!!
Koupil jsem ji společně s bazénem na doporučení prodejce.
Po zkušenostech s produktem ho rozhodně nedoporučuji kupovat, nehodí se k dlouhodobému používání, Byla to velmi špatná koupě. Rozhodně nefunguje tak jak uvádí výrobce.
- Jednoduchá konstrukce
Funguje podle mé představy !
měli jsme jí asi 5 let, motor stále funguje, ale odešlo přepínání režimů a těsnění, tak jsme koupili novou na bazén 20M3 vyhovující
ok
Snadná manipulace