Nejnovější recenze ze sekce Bazénové filtrace
- spolehlivost a výkon
Tuto čističku jsem kupovala sousedce, my ji doma máme již 8 let a je opravdu spolehlivá. Já jsem s ní maximálně spokojená.
Jednoduché připojení k bazénu, nesmí na něj pršet, lépe přes noc přikrýt igelitem a samozřejmě vypnout.
- cena/výkon
- mám již třetí za asi 15 let,prostě nevydrží věčně
Výrobek odpovídá ceně a kvalitě. Bohužel mě chybí lepší návod v češtině.
- Jednoduché ovládání
- Lehké uvedení do provozu
- Nízká cena
- Display je na horní straně zařízení (vodorovně) a drží se tam voda… pro zařízení které stojí venku je to špatně
Poměr cena/výkon je super
- dobře filtruje vodu
- Funguje i na částečně zapuštěný bazén jiného typu než Bestway.
Tichá a výkonná filtrace
- Průměr s čerpadlem dodávaných hadic souhlasí s čerpadlem, ale ne s příslušenstvím - příruba druhého konce hadice
- Na male bazeny akorat
- Dodano se vsim, co je potreba
- Dostatecne dlouhe hadice
- Dostupnost kartusovych vlozek
Pouzivame denne na mensi nafukovaci detsky bazen (1m3). Filtruje krasne, cele leto mame cistou vodu, jsme spokojeni.
Vyhodou je nizka cena, doporucuji.
max spokojenost
Prokapává velký O kroužek příruby.
- Účinnost
- Výkon
- Robustní konstrukce
- Přiložený návod je k ničemu
- Potřba imbusů k otevření tlakové nádoby
- Popisky ventilu jsou posunuty o jednu pozici
Filtr zprovozněn podle video návodu na youtube. Přiložený papírový návod je nepřehledný.
Během 24h voda naprosto křišťálová. Filtrační náplň jsem použil PWS kuličky.
Používám v 11m3 bazénu. Pěkný průtok při relativně nízké spotřebě. Filtrační nádoba robustní. Těsnění je potřeba opravdu promazat vazelínou při montáži, jinak jsou problémy s netěsnostmi.
Velké překvapení přišlo, když jsem zkusil filtr poprvé uvést do provozu s ventilem nastaveným na filtraci. Voda šla proudem do odpadu. Zjistil jsem po krátkém zkoumání, že pravděpodobně samolepka s popisky pozic je o jednu pozici posunuta. Upozornil jsme prodejce. Řešit ale reklamaci nebudu.
Svírací kroužek nádoby je opatřen imbusovým šroubem. Nelze otevřít rukou.
Jinak pěkně vyčistil vodu během krátké chvíle. Poměrem cena/výkon úplně super.
- Výkonná filtrace za dobrou cenu
- Je hlučnější
- cena.funguje
- Je velmi tichý
- rychlost filtrování
- snadná obsluha
- srozumitelný návod
Filtrace se zdá být robustní a výkoná. Zakoupil bych však jinde. Fa. Exasoft se neumí postavit k reklamaci čelem a svá rozhodnutí skrývá za rozhodnutí jiných. Ani při zaslání výrobku se výsledek nezmění. Tohoto prodejce nedoporučuji.
snadná montáž i ovládání. Zařízení funguje skvěle
- Komplexní řešení filtrování a chlorování
- Cena je vyšší, ale stále je to méně než za 2 samostatné zařízení
- Doprava zdarma
- Standartni papírová kartuše.
Rychle se měni, ze své postaty má nízkou životnost.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »